www.innovativepharms.com antibiotics online, buy lantus insulin

TAKSIRAT 18

SKYE | ROSS from MORCHEEBA – сите информации за концертот SKYE | ROSS from MORCHEEBA – сите информации за концертот

24/11/2016

Утре, 25-ти ноември (петок) во МКЦ продолжува програмата на ТАКСИРАТ 18 со веќе целосно распродадениот концерт на SKYE & ROSS…

Read more...
И трет датум за МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ! И трет датум за МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ!

17/11/2016

Огромниот интерес на македонската публика за бродвејскиот хит-мјузикл МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ не стивнува ни по закажувањето на втората изведба во…

Read more...
Сѐ е спремно за отворањето на ТАКСИРАТ со легендарниот ЖАН-МИШЕЛ ЖАР Сѐ е спремно за отворањето на ТАКСИРАТ со легендарниот ЖАН-МИШЕЛ ЖАР

11/11/2016

ТАКСИРАТ Фестивал полни 18 години, а големото отворање на годинашното издание ќе се одржи во недела со спектакуларното аудио-визуелно шоу…

Read more...
ЖАН-МИШЕЛ ЖАР најавува единствен концертен спектакл! ЖАН-МИШЕЛ ЖАР најавува единствен концертен спектакл!

10/11/2016

За само неколку дена почнува 18-тиот ТАКСИРАТ ФЕСТИВАЛ кој ќе биде отворен со концертниот спектакл на легендарниот ЖАН-МИШЕЛ ЖАР! Пионерот…

Read more...
РАСПРОДАДЕНИ се сите билети за Skye & Ross from MORCHEEBA РАСПРОДАДЕНИ се сите билети за Skye & Ross from MORCHEEBA

09/11/2016

Меѓу настаните кои ќе го одбележат 18-тото издание на ТАКСИРАТ Фестивал е и концертот на Skye & Ross - членовите…

Read more...
Поради огромен интерес закажана е ВТОРА ИЗВЕДБА на Монти Пајтон Спамалот Поради огромен интерес закажана е ВТОРА ИЗВЕДБА на Монти Пајтон Спамалот

07/11/2016

По целосната распродажба на билетите за премиерната изведба на МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ во Скопје и огромниот интерес на публиката, закажана…

Read more...
Мјузиклот Монти Пајтон Спамалот е ЦЕЛОСНО РАСПРОДАДЕН! Мјузиклот Монти Пајтон Спамалот е ЦЕЛОСНО РАСПРОДАДЕН!

04/11/2016

На помалку од 4 недели пред одржувањето, РАСПРОДАДЕНИ СЕ СИТЕ БИЛЕТИ за ексклузивната изведба на хит-мјузиклот МОНТИ ПАЈТОН СПАМАЛОТ во Скопје!…

Read more...
Таксиратирај и ти! Повик за волонтери на Таксират! Таксиратирај и ти! Повик за волонтери на Таксират!

02/11/2016

ТАКСИРАТ ги повикува сите млади луѓе кои сакаат да станат дел од тимот на ТАКСИРАТ ВОЛОНТЕРИ и да стекнат драгоцени…

Read more...
View all News
New Markets Tax Credit | An instant and exact order monitoring is here https://trackingshipment.net/old_dominion | Adhesive Tape Production Is Submitted To An Inflexible Supervision On Quality To Provide The Best